Dirk
Beeckman

Dirk Beeckman is medestichter van Questa Advocaten. Hij heeft zich toegelegd op het ondernemingsrecht en het ICT recht, takken die hij uitbouwt binnen Questa Advocaten. Lees meer.

Isabella
Depraetere

Isabella Depraetere is licentiate in de rechten en doceerde gedurende verschillende jaren voor Kluwer. Begin 2006 richtte zij samen met een aantal anderen een eigen kantoor op: Questa Advocaten. Lees meer.

Filip
Van der Veken

Filip Van der Veken is licentiaat in de rechten en behaalde een graduaat in accountancy – fiscaliteit. Al tijdens zijn studie bleek hij een ware ondernemer bij het opzetten van vastgoedprojecten. Lees meer.

Christophe
Minnart

Christophe houdt zich voornamelijk bezig met M&A, contractenrecht, vennootschapsrecht en handelsrecht. Lees meer.

Koenraad
Aerts

Koenraad Aerts volgde rechtenstudies aan de KU Leuven en Universiteit van Lund (Zweden), en daarna een LLM in Business Law aan de Universiteit Antwerpen. Zijn specialiteiten zijn ondernemingsrecht en geschillen in handels- en burgerlijk recht.Lees meer.

Alexander
Van Eyck

Alexander Van Eyck is licentiaat in de Rechten en behaalde in 1996 zijn diploma aan de Katholieke Universiteit Leuven. Lees meer.

Nicholas
Damman

Nicholas Damman behaalde zijn diploma in de rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven (K.U.Leuven) en een bijkomende licentie in Internationaal en Europees recht (D.E.S.) aan de Université Catholique de Louvain-la-Neuve. Lees meer.

David
Anné

David Anné behaalde een diploma rechten aan de Universiteit Antwerpen in 2010. Hij legt zich voornamelijk toe op het insolventierecht. Lees meer.

Inge
Willemsen

Inge Willemsen behaalde in 2011 aan de Plantijn Hogeschool een diploma in de rechtspraktijk, alwaar zij zich toelegde op het vastgoedrecht. Lees meer

Gwenn
Seghers

Gwenn Seghers studeerde in 2015 met onderscheiding af als Master in de Rechten aan de Universiteit van Antwerpen. Lees meer

Marilyn Vandermarliere

Marilyn Vandermarliere studeerde in 2015 af als Master in de Rechten en startte vervolgens haar carrière als advocaat bij Questa Advocaten. Lees meer

Ilka
Buys

Ilka Buys behaalde in 2015 met onderscheiding het diploma Master in de Rechten aan de Universiteit van Antwerpen. Lees meer.

Joke
Derwa

Joke Derwa vervoegde Questa Advocaten in 2017. Lees meer.

Ellen
Peeters

Ellen Peeters behaalde haar Bachelordiploma in de Rechten aan de Universiteit van Namen, waarna zij haar masteropleiding startte aan de Universiteit van Antwerpen. Lees meer.

Samenwerking
Balie Brussel

Samenwerking balie Brussel
P.J. Serelus – L. De Wolf
T 02 267 21 70
F 02 267 30 91